Virtuella Lopp Våren 2021

Virtuella Lopp Våren 2021

Vill du springa lopp men inte behöva åka till en annan stad, eller är loppet du sett fram mot inställt i år? Spring ett virtuellt lopp istället! Här listar vi några du kan ställa upp i under våren. 👟🌸🌤

Edsvidsleden Open Trailrun | 1 mars - 31mars

Edsvidsleden blir pga av pandemin annorlunda i år. De öppnar upp och blir Edsvidsleden Open Trailrun vilket innebär att det blir en variant där du springer själv när du vill under mars.

Stockholms bästa | 8 distander, 12 feb - 13 jun

Spring ett eller flera av loppen i Stockholms Bästa. Dom här loppen är en blandning av det klassiska och de virtuella. Du springer en uppsatt bana men varje banan är uppe i 10 dagar. 12-21 mars går banan på 10 km runt Brunnsviken och de följs av 4 km runt vinterviken den 9-18 april. Läs mer om banorna på deras hemsida.

Våffeldagsloppet | 25 mars

Våffeldagsloppet är en del av högtidsserien. Spring 10 km den 25 mars och fira din seger med en god våffla!

Run Rabbit Run | 29 mars - 5 april

Run Rabbit Run är en utmaning från Sweden Runners där du väljer en distans och går sedan ut på att du ska förflytta dig till fots det totala antal kilometrar som den distansen är under perioden 29 mars - 5 april.

Påskloppet | 3 april

Påskloppet  är en del av högtisserien. Spring 10 km den 3 april och fira din seger med ett påskägg fullt av godis 🍬.

Ung Cancer-milen | 2 april - 11 april

Ung Cancer-milen är sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Alla som deltar belönas med en medalj i form av ett Fuck Cancer-armband.


Lycka till med löpningen och loppen! 💛