Virtuella Lopp Sommaren 2021

Löpare på grusväg

Är du sugen på att springa lopp? Vi med! I den här posten listar vi 11 virtuella löplopp som du kan springa i sommar!🏃‍♀️☀️


Åda Wild Boar - Open Trail, 1 maj-30 juni

Åda Wild Boar erbjuder i år möjligheten att springa deras leder i tävlingsformat, med tidtagning i RaceOne-appen. Du får själv välja när du vill starta och kan springa under perioden 1 maj till 30 juni. Till skillnad från många virtuella lopp så är Open Trail Race knutet till en fysisk plats - för den rätta Wild Boar-känslan hittar du ingen annanstans. Genom att delta i Open Trail stödjer du underhåll och vidare utveckling av deras leder.

Nationaldagsloppet, 6 juni

Den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag. Loppet är en del av högtidsserien. Du springer var du vill och loppet är 10 km.

Malmöloppet, 16-23 juni

Malmöloppet sätter under en vecka ut en start- och målportal som gör en bana du kan springa längs med havet. Du kan välja att springa loppet när du vill under veckan, morgon som kväll, dag som natt.

Midsommarloppet, 26 juli

Midsommarloppet är en del av högtidsserien. Du springer var du vill den 26 juli och loppet är 10 km. Vad kan vara bättre än ett lopp att fira in midsommar med innan du får äta god mat och kanske i härligt sällskap?

Tantoloppet, 1 juni-31 augusti

Tantoloppet går hela sommaren men uppdelat på tre lopp: juni, juli och augusti. Så om du vill kan du springa loppet tre gånger i sommar! ☀️ Loppet är 10 km och du springer runt Södermalm i Stockholm. Starten är under gamla Årstabron och målgång är precis utanför Yuc Tanto som har en stor och fin uteservering precis vid vattnet i Tantolunden. Där kan du fira din målgång!

Munksjöloppet, 1 juni-31 augusti

Munksjöloppet sträcker sig över hela sommaren men är uppdelat i tre lopp: juni, juli och augusti. Du springer när du vill under den månad du väljer. Spring på deras fasta bana som delvis går runt Munksjön i Jönköping eller på en fri bana där du vill. Målgång är utanför Pablo mitt i centrum och när du går i mål hämtar du ut medalj, goodiebag och välförtjänt dryck!

Kungsbroloppet, 1 juni-31 augusti

Även Kungsbroloppet går över hela sommaren och är uppdelad i tre lopp för juni, juli och augusti. Du kan välja att springa ett eller varför inte alla? Välj mellan att sprnga en valfri bana på 5 km eller den fasta bana på 10 kilometer som gå runt Kungsholmen och har mål i närheten av First Hotel Kungsbron så att du kan springa ditt lopp och hämta ut medalj och målgångspaket där!

Göteborg by G, 1 juni-31 augusti

Välj mellan 5- och 10 km och spring var du vill från 1 juni till 31 augusti. Bor du i eller besöker Göteborg kan du hämta ut medalj på Hotel G annars får du det hemskickat.

Grevskapsloppet, 14 juni-15 augusti

Grevskapsloppet vill vara ett lopp som är en folkfest och som motiverar till rörelse och bidrar med glädje och gemenskap på ett tryggt och säkert sätt där alla ska känna sig välkomna att vara med. Årets upplaga är en digital folkfest som kan genomföras under hela sommaren, antingen på hemmaplan eller på någon av Visingsös vackra löpstigar.

Run with Pride, 2-8 augusti

Run with Pride är ett 5 km lopp som du kan springa när och var du vill under Stockholms Pridevecka. Efter målgång väntar en snygg prideinspirerad medalj! Medalj, goodiebag och After-Rundryck ingår och hämtas efter avslutat lopp i receptionen på First Hotel Kungsbron eller så väljer du att få medaljen hemskickad! 20% av din anmälningsavgift för detta lopp kommer gå till välgörande ändamål inom HBTQI.

Glädjeruset, 22 augusti-22 september

I år går Glädjeruset virtuellt och du kan springa var du vill och när du vill under perioden 22 augusti till 22 september. Precis som på Glädjerusets fysiska lopp kan du välja mellan sträckorna 2,5 km, 5 km eller 10 km. När du anmält dig får du ett startkit med funktionströja från ASICS, nummerlapp och medalj på posten.


Vill du ha ännu fler alternativ? Vi antog det så det har vi redan fixat! Klicka på bilden under så kommer du till vår Virtuella lopp-sida.

Virtuella lopp