8 Virtuella Lopp i Maj 2021

8 Virtuella Lopp i Maj 2021

Vi går in i maj och det är fortfarande svårt att arrangera ett lopp på plats. Men vi har ju som tur är dom virtuella loppen att se fram emot och maj bjuder på många. Här listar vi 8 virtuella lopp du kan springa i maj. Lycka till!🌟


Växjöloppet, 1-8 maj

Välj mellan 4.7, 10 och 21.1 km. När du köper din startplats får du välja om du vill ha medalj eller inte och du får möjligheten att göra en donation till Barncancerfonden eller Waldos Wänner.

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen, 5 maj-6 juni

Hägglundsjoggen för Radiohjälpen kommer genomföras under fem veckor med start onsdag den 5:e maj. Varje lopp pågår till söndag samma vecka och du väljer själv när, var och hur du springer det. Det viktiga är att du tar dig en stäcka på 4 km. Varje onsdag startar en ny omgång. Sista tävlingen startar onsdag 2:e juni och slutar söndag 6:e juni.

Stockholms Bästa, Magelungen, 7-16 maj

Var med och spring en eller flera av Stockholms Bästas banor. Mellan 7-16 maj finns möjligheten att springa detta halvvirtuella lopp i Magelungen på 17.3 km. Det är en fast bana och du springer med ett tidtagningschip i din nummerlapp. Du väljer själv när du vill springa det. Skynda dig till anmälan innan den tid du vill starta på är fullbokad.

Sweden IronTrail Marathon, 1-31 maj

Sweden Irontrail Marathon erbjuder dig att springa längs deras bana mellan 1-31 maj och du väljer själv när du vill starta. Det finns ingen service, support eller stöd från tävlingsledningen längs banan men efter ca 18 km finns möjlighet att fylla på vatten. Efter genomfört lopp kan du hämta ut deras uppskattade järntacka!

Kristi Himmelfärdsloppet, 13 maj

Spring 10 km på Kristi Himmelsfärdsdag. Loppet är en del av högtidsserien. Varje lopp i serien har överraskningspriser till deltagarna och bland dom som är med på alla loppen kommer det att lottas ut lite extra bonusöverraskningar. Oavsett när du börjar under året så kan du självklart fortsätta göra den här utmaningen ett år framåt då det är en rullande högtidsserie!

I'm a Runner-loppet, 13 maj

Loppet består av en serie av 6 lopp som du kan springa en gång i månaden, vart du vill och samla poäng på varje lopp. Distansen är 5 km. Utmana dina vänner och familj i denna loppserie som ser till att du håller igång fram till oktober!

Olympialoppet, 19 maj-2 juni

Spring 5 km i loppet som i år kan genomföras virtuellt. Vill du mäta dig mot andra kan du välja att springa den fysiska Olympialoppsbanan i Stockholm. Anmälningsavgiften är 200 kr. Då går 100 kr direkt till UNHCR och deras hjälpprogram för människor på flykt. I anmälningsavgiften ingår en medalj och de 1000 första anmälda får en exklusiv T-shirt från Uniqlo!

Pingstloppet, 22 maj

Spring 10 km på Pringstdagen. Även detta lopp är en del av högtidsserien. Precis som i de andra högtidsloppen finns det överraskningspriser till deltagarna.


Vi hoppas du hittade ett lopp att ställa upp i och lycka till med löpningen!👟