Topp 10 Millopp i Stockholm 2018

Topp 10 Millopp i Stockholm 2018
 1. Winterrun, 27 jan
  Rivstarta året med ett lopp redan i Januari! Loppet går på Skansen och kommer lysas upp av facklor och eldkonstnärer. Perfekta loppet för dig som älskar vinterlöpning med krispig kall luft och julstämning.

 2. Permiärmilen, 24 mars
  Om du inte löper i snön så är detta det perfekta loppet för att starta löparåret. Här kan du testa hur formen ser ut och sätta upp mål för året. Premiärmilen är det enda millopp där du kan seeda dig för Stockholm Marathon. Loppet går på Norra Djurgården och är en relativt flack bana, perfekt i början av säsongen.

 3. Kungsholmen runt 10 km, 5 maj
  Spring 10 km runt vackra Kungsholmen. Känn löparglädjen och stämningen från alla löpare som kommer befinna sig på platsen. Kungsholmen Runt erbjuder Halvmarathon, 10 km och ett Knattelopp. Alla på samma dag! Börja milloppet med flacka raksträckor och njut av omgivningen och avsluta starkt på en tuffare bana.

 4. Vårmilen, 6 maj
  Ännu ett härligt vårlopp att springa innan sommarens alla lopp drar igång. Med start på Lidingövallen springer du 10 km på blandat underlag. Du springer på asfalt, skogsstigar och grusvägar. Det är ett mindre lopp med max antal deltagare på 1000 löpare. Som arrangören själv säger “ett vackert och motivationstärkande lopp”. Passa på att springa och testa formen inför dom längre loppen som erbjuds på Lidingö.

 5. Blodomloppet, 13+14 juni
  Ett otroligt viktigt lopp som kan springas på många platser runt om i Sverige. Stockholm har två dagar efter varandra, en onsdag eller torsdag. Du springer på en sommarkväll och kan springa individuellt eller i lag. Så passa på att samla vännerna och spring som en lag!
  Syftet med Blodomloppet är ett uppmärksamma behovet av blodgivning. Blod är inget som kan framställas utan måste ske människa till människa. Det överskott de får går till att främja vikten av blodgiving.

 6. STHLM10, 14 juni
  Stans hetaste 10 km-lopp. Loppet har en festlig stämning med en After Run med DJ:s, mingel och grillning när du går i mål. Loppet springs runt Riddarfjärden med start och mål i Rålambshovsparken. Så är du sugen på att kombinera löpningen med festen så är STHLM10 ett lopp du inte får missa!

 7. Midnattsloppet, 18 aug
  En riktig löparfest för alla! Spring genom stockholms gator på kvällen. Alla löpare ser likadana ut då Midnattsloppet har slopat den traditionella nummerlappen och använder istället funktionströjor från Adidas.
  Vill du spexa till det lite? Spring i maskerad gruppen och tävla om bästa utklädnad och få ett pris innan start - Kul!

 8. Glädjeruset, 25 aug
  Ett av årets viktiga lopp. Spring för dom som inte kan! Glädjerusets överskott går till att främja aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Så spring detta millopp för att du kan! Loppet springs längst vattnet från vackra Hägernäs strand till Näsby Slott med start vid Hägernäs IP.

 9. Tjejmilen, 1 sep
  Missa inte detta lopp om du är tjej! Tjejmilen är Sveriges största event bara för tjejer. Ta med dina tjejkompisar till Gärdet i Stockholm och spring 10 km tillsammans med tusentals andra! Du kan välja om du vill springa med eller utan tidtagning. Känn pulsen och stämningen från löparglädjen och gemenskapen den 1 September.

 10. Rosa bandet loppet (fd. Lidingö Tjejlopp), 30 sep
  Återigen ett viktigt lopp med ett tydligt budskap. 25 kr av startavgiften går till en Rosa Bandet kampanj. Rosa bandet loppet springs på Lidingöloppets sista 10 km. Det är fin natur längs hela banan och du får känna en härlig tävlingskänsla längs med hela loppet. Rosa bandet loppet är även en av fyra delar i tjejklassikern. Kanske är detta lopp din start på tjejklassikern?

Jag hoppas du hittade något eller flera lopp du vill springa!😀 Bara ut och börja slipa på formen.👟 Missa inte att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev. Det är bara att fylla i din email här nedanför eller via vår hemsida lopplistan.se!