Team-up och spring en stafett i sommar!

Team-up och spring en stafett i sommar!

Kan det blir mer av en team-känsla än när ni tävlar tillsammans? Springa stafett är en perfekt aktivitet för kompisgänget, familjen, företaget eller föreningen som vill hitta på något spännande tillsammans!

4 stafetter ni fortfarande kan anmäla er till 2018

1. Engelbrektsstafetten - 30 juni

Missa inte den 29:onde upplagan av Engelbrektsstafetten! Ta er till torget i Norberg där ni får springa 5 sträckor på en flack 5 kilometersbana. Perfekt om ni vill kunna springa en riktigt snabb bana. När du gjort ditt finns det möjlighet att heja på lagkramraterna från någon av de uteserveringar som finns på torget.

2. Båstad stafettmarathon - 30 juni

Tillsammans tar ni er genom ett helt marathon! Ni alla får uppleva sagolika vyer när ni springer genom grönska och längs hav med start och mål i Båstad hamn.

3. Citystafetten - 30 augusti

Fixa ett lag på 4 personer och ni alla springer 5 festliga kilometrar var. Citystafetten i Malmö erbjuder ett spännande koncept med 4 powerzoner för att höja upplevelsen 4 gånger under dina 5 km! ⚡️ Missa inte att boka ett tält och upplev deras afterrun med levande musik och food trucks.

4. Helsingborg Marathon, stafett - 1 september

Spring stafetten som tar ditt lag förbi och igenom 23 stadsdelar i staden vid havet. Stafetten är uppdelad i 4 sträckor men det är upp till er om ni ska vara 2, 3 eller 4 löpare. Helsingborg Marathon erbjuder en vacker bana med upplopp längs strandpromenaden!

teamup