Starta 2021 med något av dessa 5 löplopp

Starta 2021 med något av dessa 5 löplopp

Då var det 2021! Vi hoppas på ett bättre år än 2020 och att loppen kan få komma igång igen så vi kan få njuta av dom! Har du hållit igång löpningen och är redan redo för lopp eller vill du boka in ett lopp så du lite motivation att ta upp löpningen igen? Hur som, här har du 5 löplopp som du kan starta året med! Lycka till!🌟


Bocksten Trailrun Winter Night Run - 6 feb

Gillar du att springa i mörker så tycker vi du ska starta ditt loppår med ett night run! Passa på att ställa upp i  det 12 km långa trailloppet som går i Åkulla bokskogar.

Winter Cross - 6-7 feb

Är du redo för denna utandning? I Winter Cross som utförs på Svampabanan i Tomelilla utlovas branta backar och du kan välja mellan 4 och 7,6 km eller varför inte anta dödskalle-challenge och spring båda efter varandra! ☠️

Stockholms bästa, lopp 1 - 12-21 feb

Var med i det första av 8 i en serie, eller varför inte alla lopp i Stockholms bästa! Första loppet är en distans på ca 5,9 km och här få chansen att visa att du är bäst i Stockholm!

Sollentuna Summer-Winter Marathon - 13-14 feb

Spring en halvmara nu och halvmara i sommar! 2 halvmaror somn blir en mara💡. I år är loppet en virtuell hybrid. Det betyder att du kan springa var du än är, men att det också kommer finnas en snitslad bana runt Edsviken precis som vanligt.

Höga Kusten Winter Trail - 20 feb

Var med och upplev en av Sveriges vackraste natur i höga kusten winter trail där du springer genom djupa skogar, över snötäckta berg med fantastiskt utsikt. Du kan välja mellan 25, 35 och 50 km.


Fler lopp hittar du på Lopplistan.se 👟