Spring ett lopp på Nyårsafton 2018!

Spring ett lopp på Nyårsafton 2018!

Att springa ett lopp på nyårsafton är kanske inte det första du tänker om någon säger nyår men det är väl ett perfekt avslut på året? Att få springa ut det gamla och in det nya! Här listar vi 7 lopp du kan springa på nyårsafton 2018! 🎆

1. Nyårsloppet Stockholm

I Vallentuna går för 37:nde året i rad Nyårsloppet! Klockan 10.30 den 31 december varje år går startskottet för Stockholms enda nyårslopp. Klasser finns för barn på 2 km och för vuxna på 5 km eller 10 km.

2. Sylvesterloppet Göteborg

Sylvesterloppet är ett festligt 10 km långt stadslopp i centrala Göteborg. Du springer en två-varvsbana utmed Avenyn, Ullevi, genom Gårda och runt Svenska Mässan. Starten går kl 12:00 för alla klasser.

3. Sylvesterloppet Kalmar

Banan som är 5 km går i den vackra miljön runt Malmfjärden och anses vara flack och lättlöpt. Springer du 10 km blir det en två-varvsbana. Kalmar Sylvesterlopp är en riktig löparklassiker som du inte vill missa.

4. Sylvesterloppet Anderstorp

Var med och spring det 34:e Sylvesterlpppet i Anderstorp. Loppet arrangeras varje år med start och mål utanför simhallen i Anderstorp. Du kan välja mellan 1.5, 5 och 10 km.

5. Nyårsloppet Ystad

Nyårsloppet har utvecklat sig till en riktig folkfest i Ystad och förra året hade de deltagar rekord. Var med och se till att de slår rekord igen! YIF Friidrott skänker hälften av startavgiften och övriga intäkter från loppet till Barncancerfonden. Välj mellan 2.5 och 5 km.

7. Sylvesterloppet Vänersborg

Avsluta året med en härlig löpartävling i vackra Vänersborg. Sylvesterloppet Vänersborg är ett lopp arrangerat av Friskis & Svettis. Loppet är 8 km med start kl 12.00.

Hoppas du hittade ett lopp du vill springa! Vill du hitta en utmaning för 2019 kan du besöka Lopplistan.se!


nyhetsbrev-okt_2