Spontananmäl dig till ett somrigt lopp i juli 2018!

Spontananmäl dig till ett somrigt lopp i juli 2018!

Löpning är som härligast på sommaren, eller vad tycker du? Är du inte anmäld till ett lopp i juli eller kan du inte få nog av att springa lopp på sommaren? Passa på att spontananmäla dig redan idag! Under listar vi 7 lopp från 5 km till halvmaratondistans som du fortfarande kan anmäla dig till.

5 kilometerslopp

Color Obstacle Rush - 7 juli, Göteborg

Ett festligt lopp med färgkastning och roliga hinder för dig och dina vänner! Du får en färgpåse av arrangören och möjligheten till att köpa fler finns vid anmälan. Tänk på att inte ha känsliga kläder på dig och solglasögon är ett måste! 😉

Buggruset - 18 juli, Malung

Spring Buggruset under svenska dansbandsveckan. Start och mål går i Malung centrum i anslutning till Grönlandsparken där underhållning kommer finnas. Packa picknickkorgen och missa inte det här!

10 kilometerslopp

Citadelloppet - 26 juli, Landskrona

Citadelloppet arrangeras under Landskronakarnevalen - Skånes största Karneval! Citadelloppet går inne på citadellområdet, och genom koloniområdet.

Hermanövarvet - 28 juli, Hermanö

De kallar sig för västkustens gulligaste 10 km-lopp och det vill väl ingen missa? Loppet går på en naturskön bana runt Hermanö på varierande underlag av asfalt och grus. Efter loppet är det på After Run där du får äta och dricka gott. Du beställer ditt after run paket i anmälan. 🎉

Run For Pride - 31 juli, Stockholm

Stockholms förvandlas till en färgsprakande plats med fokus på glädje och gemenskap där du springer 10 (eller 5) festliga km. Varje anmäld deltagare skänker hela 100 kronor till Regnbågsfonden, en stiftelse vars mål att skapa en värld där alla människor har samma grundläggande rättigheter – oavsett sexuell läggning, könsidentitet och uttryck.

Halvmaror (21.1 km)

Jordgubbsloppet - 14 juli, Jättendal

Jordgubbsloppet är ett motionslopp som löps i Jättendals sköna omgivningar. Banan går nästan uteslutande på asfalt och det kommer såklart finnas jordgubbar till alla deltagare. 🍓

RUNmarö Halvmarathon - 22 juli, Stockholm

Spring det här otroligt vackra och häftiga halvmarathon som visar upp fantastiska Runmarö med all sin historia. Och som grädde på moset så skänker arrangören 20% av alla intäkter till Barncancerfonden.


Hoppas du hittar ett lopp som passar dig i juli. Ha en fantastisk löparsommar! Fler lopp hittar du på Lopplistan.se ☀️