Utmana dig med ett OCR-lopp 2019!

Utmana dig med ett OCR-lopp 2019!

Obstacle Course Races är utmanande, roliga och riktigt häftiga! Ett OCR-lopp är ett hinderbanelopp där du springer och ska ta dig förbi olika typer av hinder. Här listar vi en mix av OCR-lopp. Allt från vattenrutshbanehinder till de tuffaste vi har i Sverige!

1. Berzerk - 20 Juli, Helsingborg

Berzer är ett annorlunda hinerbanelopp eftersom det är ett upplevelsebaserat lopp. Du springer nämligen 9 kilometer genom Helsingborgs historia med inslag från 1710 – slaget vid Helsingborg. Du springer t.ex. under beskjutning och får höra kanoner avfyras!

2. Waterslide Obstacle Rush - 27 juli, Göteborg

Även detta lopp är ett lite annorlunda OCR lopp. Waterslide Obstacle Rush 2019 består av tio hinderutmaningar där du hoppar, klättrar, glider, rutshar och slingrar dig fram genom stora uppblåsta hinder.
Loppet arrangeras även i Stockholm, Malmö, Västerås, Jönköping och Norrköping.

3. Color Obstacle Rush - 10 Augusti, Göteborg

20 Hinder, 6 färgstationer, 20 musikstationer och en partyzone! Arrangören lovar att det ska bli det färgstarkaste och roligaste löpupplevelsen någonsin!
Loppet arrangeras även i Stockholm, Malmö, Jönköping, Norrköping och Örebro.

4. Tough Viking - 24 Augusti, Stockholm

Tough Viking är ett av det största och mest utmanande hinderbaneloppen i Norden! Hindren är konstruerade i samarbete med det svenska elitförbandet Kustjägarna. Det går att tävla i lag eller individuellt. Efter målgång får du Tough Vikings massiva 150 grams medalj!
Loppet arrangeras även i Göteborg.

5. ActionRun - 31 Augusti, Västerås

ActionRun är ett av Sveriges största OCR-lopp. Här erbjuds en härlig mix av tekniskt roliga hinder. Välj mellan 5 eller 8 km, med 30 respektive 40 hinder.
Loppet arrangeras även i Stockholm, Malmö, Kalmar och Borås.

6. Tough Race Sweden – Night OCR - 21 September, Borlänge

Tough Race Sweden Night OCR är ett lopp på Dalsjö Hinderbana med skön stämning, pannlampa, marschaller, eldar och massor med utmanande hinder. Hindrena under 10 km-banan är av varierande storlek och svårighetsgrad. Från tekniskt enkla kryphinder till lite svårare och tyngre klätterhinder.

7. Toughest - 28 September, Göteborg

Toughest är ett av nordens största hinderbanelopp och vänder sig till alla, oavsett träningsnivå. Spring, jogga eller gå banan som är 8 km med 40 hinder. Toughest prisbelönta lopp har hittills utmanat över 120.000 deltagare och nya hinder tillkommer varje år!
Loppet arrangeras även i Stockholm och Malmö. Vill du besöka våra grannländer så arrangeras de även i Köpenhamn, Oslo och Vaasa!


Fler hinderbanelopp hittar du här

OCR-2019