Spring ett Höstlopp 2023

löpare en höstig dag

Höstens härliga, kripsiga och svala luft gör varje löptur uppfriskande. För att inte tala färgerna på löven som förändras just nu och gör att det känns ungefär som att springa genom ett konstverk.

I den här posten listar vi 10 lopp under oktober-november. Hoppas du hittar ett som passar dig. Vill du ha fler att välja på så hittar du dom på Lopplistan.se


Borås Night Trail - 20 oktober

Plats: Borås
Distans: 12.0, 8.0, 4.0 km

I Borås Night Trail springer ni i par i en så kallad patrulltävling. Banan går på fina småstigar och kortare partier med grusvägar. Banan är tydligt uppmärkt med reflexer men ej upplyst så du måste ta med dig en pannlampa så du finner din väg genom mörket. 💡

Ultimate Trail - 21 oktober

Plats: Stockholm
Distans: 30.0, 20.0, 10.0 km

Trailloppet som egentligen är tre lopp! Med start varje timme kan du starta i alla 3 startgrupper, förutsatt att du hinner tillbaka till starten en timme senare. Första start går 16.00 i Åkersberga strax norr om Stockholm.

Stadium Night Run - 22 oktober

Plats: Stockholm
Distans: 5.0 km

Den 22 oktober går starten för Stadium Night Run på Stockholms Stadion. Fem kilometer, en distans som passar de flesta, tar dig genom Stockholms höstmörker, kantad av upplevelser och ljusshower.

Halloween Night Trail - 28 oktober

Plats: Ronneby
Distans: 10.0, 5.0, 2.0 km

Ett lopp med Halloween-tema! 🎃 Spring i mörkret vid Karlnäsgården utanför Ronneby. Första start går kl 18.00. Kom ihåg pannlampan så du kan lysta upp din väg och följa reflexerna.

Höstrusket - 4 november

Plats: Stockholm
Distans: 42.2, 10.0 km

Höstrusket avgörs på klassisk löparmark på Norra Djurgården med start och mål vid Fisksjöängsvägen. Det är ett perfekt loppet att antingen avsluta din löparsäsongen eller som uppstart för vinterträningen.

Finalloppet - 4 november

Plats: Göteborg
Distans: 19.0, 10.0, 5.3, 2.3, 1.8 km

Är Finalloppet i Göteborg den 4 november finalen för din loppsäsong 2023? Här finns distanser för hela familjen! Loppet är en del av Göteborgsklassikern.

Mustaschmilen - 11 november

Plats: Stockholm
Distans: 10.0, 5.0, 1.0 km

Mustaschmilen har sin premiär inne på Solvalla, där hästarna lämnar plats för löpare under en dag! Första start är barnloppet på 1 km och fortsätter sedan med distanserna 5 km och 10 km. De två längre loppen kommer att genomföras som en varvbana fylld med upplevelser och roliga inslag längs med den 1000 meter långa banan.

Malmö Höstmil - 12 november

Plats: Malmö
Distans: 10.0, 5.0 km

Malmö Höstmil erbjuder en snabb och platt bana och är du osäker på vilken distans du vill springa? Oroa dig inte. Du kan låta dagsformen avgöra längden, antingen tar du ett varv och får en sluttid för 5 km eller så springer du två varv för 10 km. Båda ingår i din anmälan.

Skatås mörkaste - 17 november

Plats: Göteborg
Distans: 12.0, 7.0 km

Välj mellan 7 eller 12 km traillöpning i mörker i Delsjöområdet i Göteborg. Låt pannlampan lysa där endast reflexer visar vägen. Loppet ingåt i Skatåstrippeln tillsammans med Skatås Ryggar och Skatås Sjöar.

Black Friday Trailrun - 24 november

Plats: Göteborg
Distans: 9.0 km

Skippa köphetsen, ta med dig dina vänner och din pannlampa och spring en reflexbana i mörkret i Hisingsparken istället.


Lopplistan.se