8 Millopp i Augusti 2018

8 Millopp i Augusti 2018

Augusti bjuder på många lopp i alla distanser du kan tänka dig. Är du ute efter ett millopp så har du kommit helt rätt! Idag listar vi 8 av dom och vill du ha fler att välja på så hittar du dom på Lopplistan.se.

8 Millopp som går i augusti


1. Atea Kalmarmilen - 1 augusti, Kalmar

Atea Kalmarmilen är ett etablerat millopp, där alla kan vara med, både motionärer och elitlöpare. Start och målgång sker på Larmtorget mitt i centrala Kalmar. Banan löps på asfalt och grus.

2. Prinsens minne - 11 augusti, Halmstad

Ett naturskönt lopp i Halmstad med närhet till havet. Underlaget är asfalt och grus. Banan är relativt flack så här kan du satsa på en snabb mil!

3. Kräftivalsloppet - 11 augusti, Tidaholm

Start och mål på Gamla torget, banan går utmed vackra Tidan. 10 km-banan går på en bana som är 5 km per varv, dvs ni varvar en gång vid målet. Sista anmälningsdag för ordinare pris är 6 augusti.

4. STHLM Urban trail - 12 augusti, Stockholm

I STHLM Urban Trail rör du dig mitt inne i Stockholm på stadens asfalt och betong, gator och trappor. Dessutom springer du inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Det här vill du inte missa!

5. Midnattsloppet - 18 augusti, Stockholm

Sommaren stora löparfest! Den 10 km långa banan går på klassiska Södermalm. Starten sker på Ringvägen och målgången sker på Hornsgatan. Det är en relativt tuff bana men oroa dig inte, publikens vrål bär dig fram från start till mål.

6. Skördeloppet - 25 augusti, Hedemora

Den sista helgen i augusti varje år arrangerar Hedemora Friidrott Skördeloppet, en löparfest utöver det vanliga. Du får uppleva uppvisningar, musik och sputpriser efter banan och massor av priser i nummerlappslotteriet.

7. Solsidan Runt - 25 augusti, Stockholm

Ta dig till Solsidan i Nacka och spring en snabb och flack 10 kilometersbana. Tävlingscentrum är beläget längst ut på Restaurangholmen.

8. Midnattsloppet - 25 augusti, Göteborg

Midnattsloppet Göteborg intar självaste Ullevi! Det blir en helt ny bansträckning och där start och mål kommer att vara inne på arenan. Förbered dig på mer fest längs en snabbare och mer lättsprungen bana än tidigare. Det blir en unik upplevelse där du är med när Midnattsloppet gör premiär på Ullevi. Det vill du väl inte missa? 🎉

nyhetsbrev-blog-juli