7 Nyårslopp Att Springa 2022!

nyårsafton

Finns det ett bättre sätt för oss loppäskare att tacka året som varit och fira in det nya? Tror inte det! Det finns till och med flera stycken att välja mellan. Här listar vi 7 lopp du kan springa på nyårsafton 🎉.


Sylvesterloppet Malmö

Loppet vars karaktär speglas av glädje, familjefest och motion där unga som gamla, elit som motionär deltar tillsammans för att fira ut året. Du kan välja mellan 5,4 eller 2,7 km. Efteråt målgång lottas priser ut via nummerlappen och alla som deltagit får glögg och pepparkakor.

Sylvesterloppet Göteborg

Ta med väner och familj och spring 10 km i Göteborg. Vill du göra loppet riktigt fetligt så kan du delta i maskeradtävlingen genom att ha på dig din bästa outfit när du springer loppet. Banan är kontrollmätt och du springer en två-varvsbana utmed Avenyn, Ullevi, genom Gårda och runt Svenska Mässan.

Sylvesterloppet Kalmar

Kalmar Sylvesterlopp är en riktig löparklassiker där du kan välja mellan 5 eller 10 km. Ungdomarklasser finns i 400 m, 1 och 2 km. Efter målgång får du en väljförtjänt medalj och som grädden på moset får du även en specialdesignad mössa!

Sylvesterloppet Anderstorp

Var en del av det klassika Sylvesterloppet i Anderstorp som den 31 december 2022 går för 37:e gången! Du kan välja mellan 10, 5 och 1,5 km med start och mål utanför simhallen i Anderstorp.

Sylvesterloppet Olofström

Sylvesterloppet i Olofström är Sveriges älsta nyårslopp som i år går för 51:a gången och erbjuder en bana på cirka 5,3 km, eller 10,5 km om du vill springa två varv.

Nyårsloppet Ystad

Spring ut 2022 med nyårsloppet i Ystad och bidra samtidigt till välgörenhet. Arrangören skänker nämligen halva startavgiften till Barncancerfonden 💙. Välj mellan 5 och 2,5 km. Eftermålgång är det glögg och pepparkakor samt priser som lottas ut bland deltagarna.

Nyårsloppet Stockholm

Nyårsloppet i Stockholm som går i Vallentuna firar inte bara nyår den 31 december 2022 utan även 40-årsjubileum! Det finns klasser för ungdomar på 2 km, och för vuxna på 5 km eller 10 km. Medalj till samtliga fullföljande och priset lottas ut i motionsklasserna.


Efter nyårsloppet är det dags att blicka framåt. Vilket lopp ska bli din stora utmaning 2023? Du hittar det som vanligt på👇

Lopplistan logo