6 Löplopp i Stockholm våren 2022

bild över stockholm

Nu när solen har tittat fram och gatorna har torkat så har peppen för löpning och vårens lopp tagit oss med storm! Är du lika peppad som oss?

Här listar vi 6 lopp i Stockholm våren 2022. Vi hoppas du hittar något som passar dig!


Varvet milen - 6 april

Varvet milen erbjuder en snabb och flack bana. Perfekt start på säsongen och för dig som vill seeda dig med en bra tid till Göteborgsvarvet. Din tid från Varvetmilen Danderyd är nämligen seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2022.

adidas Premiärhalvan - 24 april

För dig som känner att halvmaran redan finns i kroppen så här i början på säsongen så tycker vi att du ska du ta dig till södra Djurgården den 24 april för premiärhalvan!

Vårmilen - 30 april

Välj mellan 10 eller 5 härliga kilometer på Lidingö. Vårmilen är ett perfekt lopp att dra igång säsongen med och testa formen inför alla kommande lopp!

Kungsholmen runt - 7 maj

Starta ditt lopp-år med att springa runt vackra Kungsholmen. Du kan välja mellan 10 eller 21.1 km där 21.1 km går två varv, så dubbel glädje helt enkelt!

Stockholms Brantaste - 21 maj

Är du en jäkel på att samla höjdmeter och älskar backpassen? Då är Stockholms brantaste loppet för dig!  Tävlingen går i Hammarbybacken och banan har en total stigning på 255 höjdmeter fördelade över tre backar och 3,3 km löpning.

Vårruset - 23-24 maj

För alla kvinnor där ute – var en del av Sveriges största löparturné för just er! Spring, jogga eller promenera 2,5 km eller 5 km. Varför inte ta med dig dina vänner eller kanske kollegor till Norra Djurgården den 23 eller 24 maj och ha en härlig löparkväll tillsammans!


Lopplistan logo