6 Löplopp i December 2022

Löpare som springer i snö

Trodde du säsongen för löplopp var över? Icke! Det finns fortfarande lopp du har en chans att få vara en del av innan vi lämnar 2022 bakom oss! Här listar vi 6 löplopp i december 2022.


Rambo Mosse Night Trail - 1 december

Den 1:e december kan du inleda vintern med en unik löpupplevelse i pannlampans sken i den fascinerande naturen vid Rambo mosse naturreservat. Det är en 11 km lång bana på större och mindre skogsstigar som är tydligt uppmärkt med reflexer. Efter målgång lopp väntar medalj, dusch, bastu 🧖‍♀️.

Night.Shift Trailrun - 2 december

Den 2:a december är det lopp i Fyllerydskogen där man får springa en härlig och kuperad trailbana på 10 km. Du väljer själv vilken startgrupp du startar i och starterna går mellan 17.30-20.30. Efter tävlingen så får man en vego-burgare med tillbehör 🍔.

Åhus Trail run - 3 december

Åhus TrailRun välkomnar dig till en magnifik löpar- och naturupplevelse och den sjunde upplagan av loppet. Välj mellan 17, 11 och 6 km. Årets upplaga av Åhus TrailRun är finalen av Trailrunning Sweden Trailtour 2022. Distansen 17 km ingår i Trailtouren.

Urban Run - Christmas Edition - 4 december

Fira julkänslan och upptäck Göteborgs innerstad löpandes! Ta med dig dina vänner och spring i ett julpyntat Göteborg genom butiker, gränder och caféer. Och vet du vad, det kommer att delas ut pris till bästa utklädnad! 🎅

Becksvart - 9 december

Spring detta äventyr i totalt mörker i Göteborg den 9 december. 10 km mörkerlöpning över stock och sten med pannlampan och reflexerna som enda vägvisare. Stigarna tar dig utmed den mörka sjön, över den mjuka mossan och tillslut upp på det vilda fjället.

Lucialoppet Vretstorp - 10 december

Vretstorps IF bjuder in dig till Lucialoppet där du kan välja mellan 10 och 5 km med start och mål vid Fredriksbergs IP i Vretstorp. Loppet ingår i och avslutar Närkes långloppscup 2022. Det blir lussefika samt prisutdelning efter loppet.  


Lopplistan logo