5 Löplopp i Stockholm - Augusti 2022

Hus i stockholm

Har du löptränat under sommaren och känner dig redo för att testa krafterna i ett lopp? Eller vill du ha inspiration till ett lopp du kan anmäla dig till för att få lite motivation till att komma ut och löpa? Oavsett, här listar vi 5 löplopp i Stockholm som går i augusti!


Midnattsloppet - 13 augusti

Missa inte stockholms kanske festligaste lopp! Midnattsloppet går på söder och du kan välja mellan 5 och 10 kilometer. Vill du ha det ännu festligare, delta i maskeradklassen! Alla deltagare springer i likadana t-shirts som skapar ännu mer pepp och gemenskap.

STHLM Urban Trail - 14 augusti

Upplev ett 10-kilometerslopp som aldrig förr. I STHLM Urban Trail springer du på Stockholms gator, trappor och inte bara förbi, utan igenom kända och okända byggnader. Loppet är också en del av STHLM challenge. Känner du att 10 kilometer är lite mycket så finns det även en bana på cirka 4 km!

Glädjeruset - 20 augusti

Loppet där alla är välkomna! I Täby, strax norr om Stockholm går Glädjeruset där du kan gå, jogga, springa eller rulla 2.5, 5 eller 10 kilometer.

Stockholm Trail - 20 augusti

Var med och fira 10 år tillsammans med Stockholm trail den 20 augusti! Du kan välja mellan 21, 10 och 5 km. Banorna går i tuff terräng både på och utanför stigar i Nackareservatet.

Convini Stafetten - 24 & 25 augusti

Ta med dig dina vänner eller kollegor och gör det tillsammans! Ni är i lag om 5 och springer 5 kilometer var. Pepp! Efter målgång bjuder Convini alla deltagare på en välfylld picknick att avnjuta i gräset.


Vill du ha fler lopp att välja bland? Besök 👇

Lopplistan logo