Spring ett 5 km Lopp 2023

Spring ett 5 km Lopp 2023

Oavsett om du är ute efter att sprinta 5 km på en drömtid eller om du nyligen kommit igång med löpning och vill springa ett lopp så har vi listat 6 stycken toppenalternativ för 2023!


Vårruset - 2 maj till 13 juni

Vårruset är en löparturné som i år besöker 20 orter runt om i landet. Kanske kommer dom till en plats nära dig? Första besöket är Malmö den 2 maj och de avslutar i Östersund den 13 juni. Du väljer själv om du vill promenera, jogga eller springa 5 kilometer. Om du bildar ett lag om 6 personer så bjuds ni på picknick efter målgång! Vill du så kan du även välja 2.5 km.

adidas Stockholm High five - 2 juni

Få en försmak av den unika maratonatmosfären när du springer längs en 5 kilometer bana med målgång inne på Stockholm Stadion! Det är den perfekta uppvärmningen för dig som ska springa maran dagen efter – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill springa fem härliga kilometer i skön miljö. Alla deltagare erbjuds en snygg t-shirt bjuds på entré till Zeta Pastaparty som pågår strax utanför Stadion.

Malkars Femman - 1 juli

Gå, rulla eller spring detta motionslopp på 5 km i Kalmar den 1 juli. Färdas du med rullstol eller joggar med barnvagnen? Du bestämmer hur du genomför loppet där rörelseglädjen är det viktiga! Medalj till alla fullföljande och ICA MAXI bjuder på dryck, frukt och chokladbit efter loppet.

Convini stafetten - 23 och 24 augusti

En sensommarkväll full av sprakande samarbete på Norra Djurgården i Stockholm. 5 deltagar på 5 kilometer var. Vem som helst kan sätta ihop ett lag av kollegor, grannar, släktingar eller kompisar  – alla konstellationer är möjliga. Spring eller promenera årets roligaste stafett!

Rosa varvet - 2 september

Nyhet! 🌟 Var med när första upplagan av Rosa Varvet går av stapeln den 2 september. Loppet bjuder på en 5 km lång utmaning längs en både rolig och härlig bana genom sensommarens Slottsskogen i Göteborg. Längs med banan bjuds du både på peppande aktiviteter och musik! 50 kr per startplats går oavkortat till loppets välgörenhetspartner Bröstcancerförbundet.

Jönköping 10K/5K - 28 oktober

Nyhet! 🌟 Arrangören hälsar dig välkommen till den första upplagan av loppet och den vackra löparstaden Jönköping! Här får du uppleva folkfest tillsammans med den underbara publiken som alltid lyfter dig som löpare. Loppet passar alla, oavsett om du är elitlöpare, vardagsmotionär eller föredrar att jogga dig runt och njuta av publikens jubel.