Spring ett 5 km Lopp 2024

löpare som springer lopp

Oavsett om du är ute efter att sprinta 5 km på en drömtid eller om du nyligen kommit igång med löpning och vill testa på att springa ett lopp, så har vi i denna post listat 5 toppenalternativ!


Vårruset - maj till juni

Vårruset är en löparturné som under maj och juni besöker många orter runtom i landet. Kanske kommer dom till en plats nära dig? Du väljer själv om du vill promenera, jogga eller springa 2,5 eller 5 kilometer. Om du bildar ett lag om 6 personer så bjuds ni på picknick efter målgång!

adidas Move for the planet - 31 maj

Få en försmak av den unika maratonatmosfären när du springer längs en 5 kilometer bana med målgång inne på Stockholm Stadion! Det är den perfekta uppvärmningen för dig som ska springa maran dagen efter – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill springa fem härliga kilometer i skön miljö.

Kalmar Malkars - 29 juli

Gå, rulla eller spring detta motionslopp på 5 km i Kalmar den 29 juli. Färdas du med rullstol eller joggar med barnvagnen? Du bestämmer hur du genomför loppet där rörelseglädjen är det viktiga!

Convini stafetten - 21 augusti

En sensommarkväll full av sprakande samarbete på Norra Djurgården i Stockholm. 5 deltagar på 5 kilometer var. Vem som helst kan sätta ihop ett lag av kollegor, grannar, släktingar eller kompisar  – alla konstellationer är möjliga. Spring eller promenera årets roligaste stafett!

Jönköping 10K/5K - 19 oktober

Arrangören hälsar dig välkommen till den första upplagan av loppet och den vackra löparstaden Jönköping! Här får du uppleva folkfest tillsammans med den underbara publiken som alltid lyfter dig som löpare. Loppet passar alla, oavsett om du är elitlöpare, vardagsmotionär eller föredrar att jogga dig runt och njuta av publikens jubel.


Lopplistan.se logo