5 Höstiga lopp 2018

5 Höstiga lopp 2018

Höstlöpning är löpning när den är som bäst! Det är kallare, luften känns krispigare och vi får springa omringade av röda och gula träd och buskar. Här listar vi 5 höstiga lopp du kan springa 2018.

1. Lidaloppet - 21 oktober, Tullinge

Oavsett form, förmåga och ålder kan du vara med på Lidaloppet. Här finns olika banor och distanser. Välj mellan 7,1 eller 5 härliga kilometrar. Du tar dig fram i din egen takt. Gå, jogga, eller tävla om att komma först i mål. Nytt för 2018 är Lidarallyt, här kan du som tar dig fram med hjälp av elrullstol vara med.

2. Höstmilen - 21 oktober, Norrköping

Höstmilen avgörs i oktober varje år över en drygt 10 kilometer lång sträcka från Sörsjön till Lillsjön. Underlaget är blandat med både snabblöpt grusväg, vackra småstigar och banan slingrar sig förbi vackra sjöar och branta berg.

3. Night trail run - 27 oktober, Sollentuna

Den 27 oktober är det dags för årets Night Trail Run! Åttonde upplagan och femte med start och mål vid Bögs Gård i Sollentuna. Missa inte en av höstens häftigaste upplevelser - löpning i en mörk skog med bara din pannlampa som hjälpmedel! Du kan välja mellan 5 och 10 kilometer.

4. Höstrusket - 3 november, Stockholm

Ett perferkt lopp att avsluta löparsäsongen med eller påbörja vintersäsongen, upp till dig! Höstrusket går vid Stora Skuggan i Norra Djurgården och förhoppningsvis får du springa ett lopp i krispig kall luft och sol. Oavsett så får du springa en skön 10 kilometersbana som består mestadels av asfalt och en del grusvägar i en vacker miljö.

5. Skatås mörkaste - 16 november, Göteborg

Skatås mörkaste är chansen för dig som vill utmana terrängen längs Delsjöns strand i mörker. Välj mellan 7 eller 12 km trail. Ta med dig din pannlampa och ha en spännande kväll i mörkret i Göteborg.