5 Festliga Lopp Att Springa 2018

5 Festliga Lopp Att Springa 2018

Passa på att springa ett festlig eller färgsprakande lopp med dina vänner i år. Under listar jag 5 av de enligt mig mest festliga du kan skriva upp dig på 2018!

Klicka på loppets namn för att komma till deras hemsida

The Music Run

Det enda 5 km-lopp som har musik längs hela banan. Skippa hörlurarna och ta med dig dina vänner och spring med pumpande musik hela vägen i mål! Efter målgång är det party på den ultimata after-run musikfestivalen!

GUNG-HO!

Är du redo för ett otroligt roligt koncept till löplopp? Det är 10 uppblåsta JÄTTESTORA hinder som du springer, hoppar och studsar fram på längs en 5 km bana. Ta med dina vänner eller familj och samarbeta för att ta er igenom den uppblåsta banan. Ni behöver inte vara några atleter utan anmäl er för att testa på något annorlunda och ha roligt!

Color Obstacle Rush

Det är hinder, det är färg och det är fest! Ta med dina vänner och ha en oslagbart rolig dag tillsammans med 20 hinder och 6 färgkontroller på 5 km!

STHLM 10

Spring 10 heta och festliga kilometer och få Stockholm att lysa av färg! Du springer i en likadan färgstark t-shirt som alla andra. Efter loppet är det en after run med DJ:s och grillfest i Rålis - detta får du bara inte missa om du befinner dig i Stockholmsområdet!

Midnattsloppet

Att springa midnattsloppet är att få uppleva folkfest i 10 km! Du springer en härlig sommarkväll när det börjat mörkna och du är klädd som alla andra löpare och får känna en festlig stämning på högnivå!

Hoppas du tar med dina vänner och kör något av dessa lopp. Ha så kul!😀 🎉

/Lisa