10 Löplopp i November 2022

Person som löpar längs vattnet

Ännu är inte säsongen för löploppen över. I november erbjuds lite av allt. Vi ser en härlig blandning av lopp i mörker, traillopp och ultror. Här listar vi 10 lopp du kan välja mellan. Hoppas du hittar något som passar dig!


Kullamannen - 4-5 november

Kullamannen erbjuder fler tuffa distanser och starterna går mellan 4-5 november i Bålsta, Mölle och Ängelholm. Välj mellan Dödens Zon på 20 km, Sibirien Ultra på 50 km, Sprint Ultra på 100 km och Ultra 100 Miles, även kallad heaven, sea and hell. 100 miles är ca 161 km! Galet va?

Höstrusket - 5 november

Ta vara på hösten i Stockholm och delra i höstrusket den 5 november. Du kan välja mellan 10 km och marathondistans. Loppet går på norra Djurgården, bara ett par kilometer från city och är fin och snabb bana.

Finalloppet - 5 november

Finalloppet, som är en del av Göteborgsklassikern går den 5 november för 55:e gången! Här erbjuds distanser för hela familjen. Välj mellan 19.0, 10.0, 5.3, 2.3, 1.8 km och en parvelbana.

Kilsbergleden - 5 november

Kilsbergsleden är ett lopp som passar alla. Distanserna du kan välja mellan är 5, 10 och 14,7 km. Loppet går i Karlslundsskogen och för distanserna upp till 10 km är underlaget lätt preparerad skogsmark av normal elljusspår. På den längre distansen ingår mera naturlig skogsstig med korta inslag av stenigt underlag.

Sätila trail - 12 november

Lördagen den 12 november är det dags att skapa trailfest i Sätila igen! Spring i historiens spår förbi helande ljusblå sjöar i Nordhallands inland och över trollens Texelberg. Genom Äskhults gamla kulturbygder, över vattenfall, bräckor och svindlande branter. På stigar, skogsvägar och grusvägar. Välj mellan 85.0, 43.0, 22.0, 10.0, 5.0 km.

Malmö Höstmil - 13 november

Spring en snabb och platt milbana i natursköna Bunkeflostrand strax söder om Öresundsbron den 13 november. Du kan även välja på 5 km om det är din favoritdistans.

Skatås Mörkaste - 18 november

Välj mellan 7 eller 12 km trail i mörker i Delsjöområdet i Göteborg. Låt pannlampan lysa där endast reflexer visar vägen. Häftigt, det vill du väl inte missa?

Orust Night Trail - 19 november

ONT, eller Orust Night Trail går för 6:e gången den 19 november. Banan går längs en reflexbana och är till stor del obanad terräng så glöm inte pannlampan! Du kan välja mellan distanserna 8.5, 5.0 och 1.5 km.

Black Friday Trailrun - 25 november

Skippa köphetsen och ta med dig dina vänner och spring en reflexbana i mörkret i Hisingsparken i Göteborg istället. Banan, som mäter strax under nio kilometer, utgörs främst av små stigar och utmanande kupering.

Hammarby Alpin Marathon - 27 november

Ett alpint marathonlopp i Stockholm? Japp, det stämmer. Hammarby Alpin Marathon går i Hammabybacken mitt i Stockholm. Banan löps 23 varv och blir cirka 43700 meter lång och du tar dig an cirka 2000 höjdmeter.


Lopplistan logo