10 Lopp Att Springa i Stockholm Hösten 2019

10 Lopp Att Springa i Stockholm Hösten 2019

Hösten är här och visar sig lika vacker som alltid! 🍂 Vem älskar inte löpning på hösten? Luften är krispig och man omringas av underbara gula, gröna, röda och orangea färger! Dessutom erbjuder Stockholm en hel drös av löplopp under den här säsongen. Så, passa på att springa ett lopp i dom här omgivningarna! Här listar vi 10 Stockholmslopp i datumordning som går i oktober och november.

1. Tjurruset - 5 oktober

Tjurruset kan vara årets tuffaste, blötaste och skitigaste terränglopp. Här får du verkligen testa vad du går för i blöta träsk och tuffa backar. Välj mellan 5 och 10 kilometer. Oavsett vad du väljer kan du räkna med att bli trött och lerig!

2. Tullingeloppet - 6 oktober

Var med i Tullingeloppets 42:a upplaga. Loppet har distaner för alla! Det finns klasser för barn, ungdomar, motionärer och tävlingslöpare. Ta med familj och vänner till Brantbrinks IP den 6 oktober och dela löparupplevelsen.

3. Rudan Night Trail - 12 oktober

Ett roligt kvällslopp för dig som inte är mörkrädd! Rudan Night Trail i Haninge erbjuder 6 bitvis tuffa kilometer skogslöpning med pannlampa!

4. Hässelbyloppet - 13 oktober

Missa inte höstens snabbaste mil! Hässelbyloppet håller ställningen som höstens snabbaste 10 km. Var fjärde löpare noterade nytt personligt rekord på 10 km i 2018 års lopp. Var med och persa 2019!

5. STHLM Apocalypse- 19 oktober

Gillar du att bli skrämd och ha läskig stämning i mörkret så här när Halloween närmar sig? Då får du bara inte missa det här loppet. STHLM Apocalypse är ett unikt lopp som du bara kan springa en gång ⏤ den 19 oktober! Banan är cirka 8 kilometer.

6. Haninge Trail - 20 oktober

Den 20 oktober kan du välja mellan 5, 10 och 16.5 kilometer i den fantastiska Rudanterrängen. Den längsta banan är ingen mindre än den kultförklarade skid-SM-banan från 1990!

7. Night Trail Run - 26 oktober

Missa inte det häftiga nattloppet i Sollentuna den 26 oktober! Banan går på stigar, stråk och obanad terräng på Järvafältet. Banan är markerad med reflexer som du lätt ser med hjälp av din pannlampa! Välj mellan 5, 10 och 30 kilometer.

8. Höstrusket - 2 november

Höstusket är ett lopp på en vacker 10 kilometersbana på Norra Djurgården. I år är det premiär för deras nya distans, maraton!

9. Ultimate Trail - 2 november

I Åkersberga den 2 november kan du springa ett lopp med ett lite annorunda upplägg. Loppet är egentligen tre lopp på 10km vardera. Det ena startar i dagsljus, det andra i skymning och det tredje när det är mörkt. Du kan springa alla 3 lopp, förutsatt att du hinner tillbaka till starten!

10. UrsvikXtreme Night - 5 november

Spring ett av Stockholmsområdets tuffaste spår ⏤ i mörker. Ta på dig pannlampan, samla fokus och välj mellan 7,5 och 15 kilometer!


Hoppas du blev sugen på något av dom här loppen! Om inte, ta en kik på Lopplistan.se och se om du hittar något där.