Löpsäsongen är inte över än - 10 lopp i november 2021

Människor som springer lopp med rubrik över

Vi närmar oss slutet på året men lopp att springa finns det fortfarande gott om! Här listar vi 10 löplopp som du kan springa i november 2021.

Höstrusket - 6 november

10- eller 42 km längs en bana på Norra Djurgården i Stockholm. Namnet passar perfekt för det väderet som varit under många av höstdagarna i år, ruskigt.

Light Run - 6 november

Göteborgsvarvets nya lopp. 12 kuperade km som dom beskriver som en "bana som är fylld av vackra ljusshower, stämningsfull musik och andra effektfulla element." Missa inte det!

Finalloppet - 6 november

I det här Göteborgsloppet finns det gott om distanser att välja på; 19, 10, 5.3, 2.3, 1.8 och paprikaloppet för de allra mista. Loppet ingår i Göteborgsklassikern.

Uppsala kulturmarathon - 6 november

Välj mellan hel- och halvmaradistans och se fram emot din finisher-tröja och medalj! Arrangören beskriver banan såhär: "Uppsala Marathon går bland annat genom Uppsalas historiska miljöer som vikingagravarna i Gamla Uppsala, nordens största domkyrka, Gustavianum och Uppsala slott. Men också genom det moderna Uppsala som city, Svartbäcken, stadsträdgården och det klassiska Studenternas!"

Ultimate Trail - 6 november

Banan är ett varv på ca 9km. En startplats ger dig rätt att starta i en, två eller alla tre startgrupper. Varje startfålla stängs en minut innan start så se till att hinna tillbaka i tid för att få vara med på nästa varv. Det första varvet är i dagsljus, det andra i skymning och det tredje i mörker.

Malmö Höstmil - 13 november

Välj mellan 5- och 10 km i Malmös höstlopp med snabb och platt bana i natursköna Bunkeflostrand strax söder om Öresundsbron.

Sätila Trail - 13 november

Spring i historiens spår förbi helande ljusblå sjöar i Nordhallands inland och över trollens Texelberg. Genom Äskhults gamla kulturbygder, över vattenfall, bräckor och svindlande branter. På stigar, skogsvägar och grusvägar, ja ni hör ju att detta inte är nått ni vill missa!

Skatås Mörkaste - 19 november

Spring  7- eller 12 km i höstmörkret den 19 november! Banan går på stigar i Delsjöområdet och ingår i Skatåstrippeln.

Orust Night Trail - 20 november

Orust night trail är ett kvällslopp i kuperad terräng och hällmark vars bana är märkt med reflexer. Så på med pannlampan och välj mellan 8.5/5/1.5km.

Hammarby Alpin Marathon - 28 november

Är du sugen på en tuff utmaning? Då ska du delta i Hammarby Alpin Marathon. Ett alpint marathonlopp i Stockholm. Banan går hela 12 eller 22 varv i Hammarbybacken, den du!


Hoppas du hittar ett lopp som passar dig. Lycka till med löpningen och se till att du har reflex och pannlampa när du springer i mörkret! 💙

Lopplistan logo