10 Halvmarathon lopp att springa 2018

10 Halvmarathon lopp att springa 2018

Är du sugen på en ny utmaning och är du redo för att pusha löpningen till nästa nivå? Spring ett halvmarathon 2018! Halvmarathon är 21.1 km och en perfekt distans om du vill avancera.

I Sverige har vi tur och det finns en hel hög av halvmaror att springa. Här under listar jag 10 av dom. Fler halvmaror och andra lopp kommer du kunna hitta på Lopplistan. Uppdateringar för 2018 pågår fortfarande men jag meddelar såklart när det är klart :) Under tiden kan du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev för att erbjudanden, tips och annan härlig information om träning och lopp!

Jag hoppas du hittar en halvmara som passar dig i listan under. Klicka på loppets namn för att komma till hemsidan.

  1. Tjejmilen 21K - 21 apr

Är det inte fantastisk att det finns en halvmara bara för tjejer? Tjejmilen växer så det knakar. Ta med dig alla dina tjejkompisar och spring i ett lopp ni sent kommer glömma. I år är det även PREMIÄR för loppet och vem vill inte vara med om det första loppet? Det vill jag!

  1. Atea Mälarmarathon - 21 apr

Spring denna snabba halvmara genom Västerås centrum och utmed Mälaren på en banan som passa alla. Banan är flack och går i huvudsak på asfalt men en mindre del är på grusväg.

  1. Kungsholmen runt - 5 maj

Spring den vackra halvmaran som tar dig två varv runt Holmen på Kungsholmen. Startskottet går bara några veckor innan Stockholm Marathon så detta är perfekt uppvärmning om du planerar att löpa maran 2018.

  1. Göteborgsvarvet - 19 maj

Världens största halvmara med över 60.000 anmälda löpare, det får man väl bara inte missa att vara med på?

  1. Jönköping halvmarathon - 18 aug

Banan är varierad med sjön natur och du får se många fina platser. Spring utmed vättern, Huskvarna, centrala Jönköping och delar av loppet som fanns på 80-talet och gå sedan i mål mitt på munksjöbron!

  1. Runneby Halvmarathon - 1 sep

Ronnebys halvmara följer en lurig bana som utmanar dig fysiskt och mentalt. Perfekt för dig som söker lite spänning i distansen.

  1. Atea Helsingborg halvmarathon - 1 sep

Starten till denna vackra halvmara går från hjärtat av Helsingborg och banan tar dig sedan längs hav och naturreservat ända till upploppet som går längs strandpromenaden. Kan det bli mycket trevligare än så?

  1. Bråviksloppet - 8 sep

Spring Norrköpings vackraste halvmara längs Bråvikens Strand. Banan är variationsrik och relativt snabb enligt arrangören. Vill du persa på halvmaran så är kanske detta loppet för dig?

  1. Stockholm Halvmarathon - 15 sep

Stockholms halvmara är en unik bana där du går i mål mellan slottet och riksdagshuset och att springa på stockholms gator är en speciell känsla med mycket publik. Det är 18:onde året stockholm halvmarathon löps.

  1. EKO1/2maran (Löparfesten Skanör-Falsterbo) - 16 sep

Var en del av löparfesten Skanör-Falsterbo. Banan är en blandning av asfalt, parkmiljö och grusväg. Spring 21.1 km i vackra miljöer och njut den 16 september.